CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 4, 2010

LOVE STORY

video



wink... wink... (^___^)
korunk tgk da video kt atas ni x??? hah,ni budak2 part 1 course Dip.in PUBLIC ADMIN... (DPA)
mase ni diorg tga bt latihan untuk persembahan dinner fakulti SAINS PENTADBIRAN dan PENGAJIAN POLISI... (FSPPP) kenape aku masuk bnd ni dlm entry aku eak??? sbbnye AKU lah KOREOGRAFERnye! cita-cita nk jd KOREOGRAFER belum tercapai lagi... al maklum lah mendapat TENTANGAN FAMILY... (ceh wah mcm jodoh tak diterime plak ayt aku ni kn) bnd ni kiteorg practice about a week je... alhamdulillah adeq-adeq ni (mcm besar sgt je aku ni kn) memberi kerjasama yang sgt baik... THANX ye!!! aku ade JANJI nk bg sumthing kt mereka ni lps bt persembhn y BAIK tp BELUM ade KESEMPATAN & REZEKI lg... tunggu lah NEXT SEM ye adeq-adeq... :) SORRY taw!
ok antare yang terlibat dengan performance ni adalah...
: FARHAN, TITI,VEE, ADEQ, JU, INA, FUAD, BISKUT, AJIB, SHA, WAN, BORHAN...
tak lupe jgak MT lain yang menolong & memberi moral support...
: AIZAT, SHAHRUL, K.MILA, ALI...dan lain-lain...
kerjasama amatlah DIHARGAI... thanx guys!!! (^______^)



alhamdulillah persembahan sgt BEST... TAK BOSAN... mendapat FEEDBACK yang BAIK !!! (^____^) suke-suke dengan hasil kerja saya ni... hope pd mse akn dtg akn dpt buat persembahan yang lebih baik & GEMPAK !!! well,lupe nk story... lagu ni aku & aizat y plih sbb lagu dy sweet & senang nk koreograf kn tarian tuh... mule2 ade ke patut diorg nk bt zapin??? theme dinner plak ROSES... cm tak bpe nk kne kowt.. so bt larh lain dari yang lain... ok..dinner ni dekat HOTEL RENNAISANCE, MELAKA... bertarikh kn 3 OKTOBER 2010... sorry lambat update entry ni sebab lambat dpt video ni...
hope u olls sume N-JOY tgk entry kali ni... aku ni masih baru lagi belajar dlm bidang SENI (pdhl amik DPA) haha.. ilmu dlm bidang seni tak byk lg sebab kurang dipraktikkn lagi... lain larh mse zaman sekolah dulu mmg selalu aku koreograf kn persembahan kt sekolah.. (ala-ala Linda Jasmin) tp sejak msuk U ni.. jarang terlibat dgn bnd2 ni sume sbb nk kne fokus kt STUDY... byk bnd len kne handle lg sejak-sejak memegang 2 jawatan kt kampus tuh..
wink..wink.. (^___^)

p/s ; video mse persembahan tak leyh nk upload... 2 ary aku da try upload tp tak lepas...

No comments:

Post a Comment